kramp

natten till igår vaknade jag av att jag hade enormt ont i magen..jag låg då på magen och förstod inte att jag hade så onte föränns jag vaknade till och skulle vända mej, jag hamnade efter mycket pustande och stönande på rygg..klockan var då 05,20..jag låg helt still på rygg till 06,30 då min klocka ringde..när jag reste mej kändes det inte så mycket, bara lite..men när jag väl var nere och satt på toa så fick jag så otroligt ont, så jag ringde till jobbet och sa att jag inte kunde komma idag, längre fram på dagen mådde jag lite bättre, jag hade fortfarande ont men inte alls som på morgonen. vi åkte ut till bauhaus för att kolla på gardiner, men vi var inte överrens så det får vänta ett tag till.

jag beslöt mej för att vara hemma idag med för säkerhetens skull, vill liksom inte gå en dag på jobbet och sen behöva gå hem tidigare eller inte komma sista dagen. men i morgon ska jag jobba..skönt, fredagar e dom roligaste dagarna att jobba på hehe.
ska inhandla lite till fruktsalladen som vi alla blivit mer eller mindre beroende av..det är vårt fredagsmys.

igår handlade även jimmy två paket tulpander, en till mej och en till nathalie..(det var iofs jag som tog dom men det var han som betalade dom hehe)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0