idag

ja här lär inte hända något som är av värde idag att skriva om.
jag har planerat en innomhus helg..jag kommer inte gå utanför dörren på hela helgen..tittar man ut så verkar det som att jag valt helt rätt helg att inte göra något alls på.
nathalie dansar med dockan till moraträsk och jag har blivit inlåst i hennes rum, jag får inte gå härifrån...men gör inget, det är helt underhållande att se henne svänga på rumpan.

idag fick jag sovmorgon..jag gick upp 9,30 när nathalie kom och visade att hon hade påbörjat tömningen av diskmaskinen. jimmy sov till 10,30 tror jag det var.
tiden går jätte fort idag och nu e det dags för mej att göra lite middag..känns som att vi nyss åt frukost.

jag håller alla tummar och tår fastlimmade i näven att det blir en liten bebis i natt..
alltså inte för mej haha nä nathalie och markus...att deras lilla alma vill dyka fram i natt..hon är ju enormt efterlängtad..och jag vill sniffa bebis nu:)

igår dumpade jimmy mej och nathalie hos nathalie, där vi drack kaffe, min nathalie var blyg i början men efter en stund sammlade hon på sej alla vagnar hon kunde hitta och vägrade dela med sej till agnes..
sen tog vi en promenad till ica och mötte jimmy där och inhandlade till middagen.
men inget vatten gick:/ damn hehe

Kommentarer
Postat av: nathalie

hehe idag gick ja o mamma till ica igen, sen har ja sprungit i trapporna o dammsugat o tvättatgolv! har till o med provat sista knäppen, vi får se om de händer nåt! Mamma o markus tror de, men ja tror inte de!

2011-01-15 @ 21:00:03
URL: http://sprinchorn.blogspot.com/
Postat av: Anonym

du hade fel hehehe.

då gav allt det resultat då med andra ord

2011-01-16 @ 12:01:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0