6/6-2011

kan inte detta bara få ett slut snart?
jag orkar inte mer.
just nu så fixas alla skavanker till i huset, vi skulle ha hjälpts åt..jag är inte dum jag vet att jag måste hjälpa till eftersom det är mitt hus med, jag ka ju inte bara komma och ta vinsten sen när det är klart. men det funkar inte. när det renoveras så blir jimmy på ett rasande humör, det går inte att göra något rätt alls så för min del är det bäst att hålla mej borta, men det funkar knappt det heller, någon måste vara med nathalie, och det är jag mer än gärna..igår lekte nahalie i poolen, jag som inte kan skicka sms satt uppkopplad på fb hela tiden för att se om någon skrivit där...vilket som ni säkert förstår inte gjorde jimmy jätte glad.

början på dagen gick dock någerlunda bra. vi åt frukost ute i trädgården sen sammlade jag och nathalie upp alla hennes nappar och sen åkte vi alla till sysav där hon kastade alla napparna, sen åkte vi till toysrus där hon skulle få välja vilken leksak hon än ville...lättare sagt än gjort, hon lekte mest och varmt var där så jag tappade tålamodet...men till slut hittade hon en söt handväska, en pruttkudde ch en boll som hon fick. efter det åkte vi in om donkan för poo tjatade om pommesar. väl på väg hem börjde bråket..slutade med att jag nästan fick en mobil i huvudet och en plånbok tur han inte har världens bästa bollsinne:)
hemma fortsatte bråket.
under tiden hade nathalie hört av sej och undrade om jag ville åka med dom till billinge...natusligtvis ville jag det, så runt 18,00 gick jag bort till dom och så körde vi upp dit, där vi träffade benjamin,jytte,adam och lasse. vi fikade snackade och hade kul..sen åkte vi hem. när jag kom hem hade jimmy avslutat för dagen, nathalie var vaken än och ville mysa. då fick jag även höra att busungen hittat två nappar till som läg gömda..fast de hade hon varit att slänga i soptunnan utan att bli sur.

natten gick jätte bra, hon somnade på soffan igår så bar upp henne i sin säng, kl 3 på natten vaknade hon av en mardröm så fick sova hos mej men det gör inget jag förstår henne...mwen inte ett knyst om napparna..annars brukar hon tjata om nappar hela dagen men nu har hon inte sagt nåt alls..härligt:)

nä nu ska jag köra till jobbet, ska bara fylla på kaffe i muggen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0