19/5-2011

har haft en helt ok dag på jobbet med mina underbara arbetskollegor:)
hämtade nathalie 17,15 och då var hon sist kvar på dagis men lika lycklig för det.
vi åkte hem och hon beslöt att vi skulle äta gröt och knäckemacka till middag..roligt att fråga henne ibland vad vi ska äta till middag..igår blev det tex plättar hehe. hon äter ju mer om hon själv får välja....fast inte alltid hon får det men idag orkade jag inte hålla på.
så det blev gröt och knäcke framför tvn..så fort hon ätit upp så la hon sej på golvet och somnade...då var klockan 18,00..lite tidigt tycker jag så försökte få liv i henne...vilket är stort sätt omöjligt.
men fick på henne pyjamas, ny blöja och borstade tänderna på henne sen sprang hon direkt tillbaka till soffan och somnade igen..så idag blev en tidig kväll för poo men så får det vara ibland.


jag har äntligen börjat släppa taget nu, börjat se ett ljus och gå vidare.
jag har mina underbara vänner som hjälper mej och jag har börjat inse att detta är för det bästa och att vi båda kommer må bäst när detta är över.
vist jag kommer sakna huset, läget, möblerna och själva tanken av en kärnfamilj...men när ingen mår bra så är det inte värt något alls. när det går ut över nathalie och vi inte ens kan vara i samma rum utan att bråka eller gå varandra på närverna så har det gått långt..
så tyvärr så kommer det bli såhär, det är slut och så förblir det. även om alla inte vill inse det så är det så.
jimmy kommer alltid ha en plats i mitt hjärta och jag älskar honom, hade jag fått välja så hade detta inte varit mitt val.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0