31/5-2011

orkar inte mer, vill bara hitta en lägnhet och få sålt detta helvetes hus som jag tvingas bo i.
det är så sjukt jobbigt att bo med jimmy alltså, ena sekunden är vi "vänner" och andra sekunden bråkar vi som vilda djur.

idag var dock en jätte bra dag på jobbet, av någon anledning så var jag på en riktigt strålande humör...jag kunde inte sluta le och var bara helt sprallig och hade fjärillr i magen...kändes nästan som jag var nykär...hehe.
hela dagen flög föbi men varför ska dagen vara helt perfekt? nee den måste ju ha lite tråkigheter i sej med naturligtvis. jimmy skulle hämta nathalie kl 16,00 tror ni han gjorde det? nä klart inte, utan det fick ju jag göra...och tror ni han kom när han sa att han skulle komma? nä...och vilken stämning var det när han kom hem? kall och tryckt...det var som att all energi bara dog ut när han öppnade dörren.

men åter till en underbar stund..i helgen...gu vilken härlig tid.
den började redan i onsdags..då var jag i lund med nathalie, jytte, adam, benjamin och becca.
vi gick och åt lite och fixade ärenden..sen åkte vi till malmö och tog en fika..sen fortsatte det roliga på fredagen när jag och nathalie åkte till mamma och pappa vi sov över och på lördag åkte vi till danmark..där fick jag cider utav pappa. sen åkte vi hem på kvällen...jag lämnade av nathalie bytte om och sen åkte jag till nathalie där vi hade myskväll med film och chips. på söndagen åkte jag nathalie, agnes och alma upp till eslöv där vi mötte becca,adam och benjamin. vi gick lite på marknaden, jag och benjamin åkte en karusell som gav mej ett fint litet blåmärke hehe sen åkte vi till billinge och grillade hemma hos jytte.
sen blev det lite mys. sen planerade inför midsommar..då ska vi festa...de blir en trippeldate:) fan vad jag längtar.

i morgon börjar jag jobba på riktigt...då får jag lön hehehehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0