slut

den 11 maj gjorde jimmy slut.
jag tog det inte helt på allvar men grät så tårarna forsade iaf.
jag hade tidigare på dagen kommit på att vi inte betalt in handpenningen på ölandsresan de skulle ringa mej dagen efter och se om det gick att ordna.
på kvällen säjer jimmy till mej att om de ringer så ska jag säga att det inte är aktuellt längre, jag blev ledsen och gick upp och la mej, strax efter kom jimmy, la sej i sängen och strax efter säger han att han vill sälja huset och att han inte orkar ha det såhär mer..jag bröt ihop och gick och la mej i nathalies säng med henne.
dagen efter den 12 maj fyllde jag år, jag åkte till jobbet men så fort nettan sa grattis så bröt jag ihop igen, en stund senare kom sara och sa hur känns det nu att fylla år och jag bröt ihop igen mitt i butiken bland kunder.
hela den dagen grät jag, deppade och mådde skit..jag fick sms på sms som gjorde mej ännu mer deppig..aptiten försvann och lusten att ens le försvann.

när klockan slog 17,00 slutade jag, och skulle åka hem. väl hemma gick jag och nathalie ut och gungade och för första gången på hela den dagen började jag känna mej glad. sen kom jimmy..först ville han hadla mat på pizzerian bara för att det var min dag...som han förstörde...han skev till och med i ett sms "varför vara så insnöad för att det är din födelsedag, de kommer varje år" JA MEN JAG BEHÖVER VÄL INTE MINNAS MIN 25 ÅRS DAG SOM DEN VÄRSTA FÖDELSEDAGEN I MITT LIV.

sen gick jag upp och bytte om, då kommer nathalie med ett litet paket i det var ett halsband i silver med två matchande örhängen...först ville jag inte ha dom, eftersom det var jimmy som köpt dom...han hade åkt till guldfynd, han hade valt ut dom och han hade betalt dom..så jag sa att jag ville byta, ta med nathalie så hon kunde få välja vad jag skulle få..men sen började jag tänka att jag älskar jimmy än och vill ha kvr dom..men nu vet jag ärligt inte...vad hade ni gjort?

idag ser jag ett litet ljus iaf..ikväll kommer nathalie över och vi ska ha en liten filmkväll..jimmy ska tydligen åka iväg så jag och nathalie får vara själva.

så såg min dag ut..härlig va? jag önskar inte ens min värsta fiende detta....eller jo..till någon gör jag faktiskt det fast hon är en gammal skata.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0