mys

dagen började med att jag försov mej..hade ställt klockan på 06,30 när klockan ringde var jag så slut ja så tänkte bara blunda en liten stund till....07,11 vaknade jag av att nathalie kom in och la sej mellan mej och alex..jag bokstavligt talat flög upp ur sängen tog på mej och nathalie sen körde vi till dagis...idag bjöds föräldrarna på frukost vilket nathalie hade sett fram emot att få äta frukost med mamma på dagis :)
vi åt lite och hade det mysigt sen vinkade nathalie av mej och jag åkte iväg.

idag har jag fått städat ordentligt i badrummet..skåpet är fint och organiserat, min underklädeslåda är organiserad och linneskåpet är iordning. hämtade nathalie vid 4 sen åkte vi till donkan och beställde mat, hem och åt, mös och bäddade rent.

nu sover nathalie brevid mej och jag sitter helt själv i min soffa och myser för mej själv..saknar min älskling som slutar jobba 21,15...om en timme börjar dh och då är jag klistrad vid tvn hehe.

i morse bestämdes det att jag ska hem till min älskade nathalie på en ziperall myskväll..och ska även gadda mej hehe...fast bara en liten men ska bli skönt ändå:)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0