vecka

denna veckan har bara sprungit iväg alltså...och så mycket som hänt oxå.
jag har varit hos morfar och mamma å pappa..det var jätte trevligt att komma iväg lite helt själv faktiskt.
sen var jag i eslöv hos min gumz nathalie och då tattuerade benjamin mej...blev nöjd men ska bygga på den lite senare hehe.

sen har jag även tillbringat natten på akuten..jävla skit ställe alltså.
jag och alex åkte in på tisdag kväll...var där inne 22,30..jag åkte in för att jag hade smärtor i bröstet vid hjärtat..det gjorde så ont att jag inte kunde andas vissa gånger..de kollade lite och tog lite prover sen fick vi ett eget rum...kl 07,00 kom läkaren och sa att det inte var något fel på hjärtat och att det var det ända hon kunde säga för hon viste inte vad det kunde vara...MEN HALLÅ det kunde hon väll sagt direkt ist..fy fan vad vi var sura när vi gick där ifrån alltså...vi hörde hur de frågade någon i rummet bredvid om de ville ha kaffe och någon mecka men oss frågade de inte. väl hemma sov vi i 30 min sen skulle alex iväg på ett möte och jag skulle på ett annat möte...jag hämtade zandra och stack dit..ont som fan hade jag fortfarande och armen hade till och med domnat bort.

just nu känns det bättre har inte ont längre iaf.

i morgon ska jag iväg på ett möte inne på boost och sen ska jag hämta min lilla poo boll och bara mysa och pussa på henne..har saknat henne som tusan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0