i HATE mondays

ja alltså nu håller jag verkligen med katten gustaf...vilken start på veckan jag var med om alltså hehe.

men om jag ska börja med något roligt så är det så att nu är nathalie helt blöjfri..igår hade vi varit på kalas hos andreas och charlotte..efter det var vi tvugna att åka in och handla för blöjorna var slut..men när vi kom dit så hittade vi sånna madrassskydd så köpte dom och berättade för narhalie vad som gällde..hon kände sej stor och berättade för mej att det bara är bebisar som har blöjor och att hon är stor nu.
det gick jätte bra..hon kom in till oss på kvällen och då gick vi in och kissade sen somnade hon gott i sin säng igen...när hon kom in till oss i morse så gick vi och kissade igen sen somnade hon hos oss...och nu börjar det tråkiga hehe..

nathalie väckte mej och sa att hon var kissig så jag reste mej och vi skulle gå och kissa så sneglade jag mot klockan...och vi hade försovit oss så det var bara att klä på oss och köra till dagis..jag fattar inte hur klockan inte kunde ringa..den var inställd rätt å allt men troligen har jag stängt av den i sömne.
som om det inte var nog..så försov sej alex oxå..hans klocka ringde men den stängdes av som vanligt..det var ju inget ovanligt men han hade dumt nog stängt av den helt...fy fan för måndagar alltså hehe.


något gulligt så..min lilla underbara guddotter Alma fyller ett år idag. gu vad tiden har sprungit iväg alltså..var ju igår jag åkte hem till min gumz sent på kvällen för att hon skulle in och föda.
GRATTIS LILLA SÖTNOS
 

Kommentarer
Postat av: nathalie

Duktig min lilla docka e som e helt blöjfri<3<3<3

Hehe ja redan ett år sen vi stod o snacka i hallen när vattnet gick hahaha jisses kommer aldrig glömma de! love you<3<3<3

2012-01-20 @ 09:16:26
URL: http://www.nattstad.se/mammatill3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0